Armensk datingside


armensk datingside

på, også var distinkt fra måten det gjøres på i iranske språk. Acta Orientalia Academiae Scientiarum Hungaricae. Armenian Languages: Armenian Language, Armenian Verbs, Western Armenian Language, Eastern Armenian Language, Western Armenian Verb Table (engelsk). 83 Armensk deles opp i to større dialekter, østarmensk og vestarmensk, som så deles opp igjen i mindre lokale dialekter, selv om mange av de tidligere vestaremenske dialektene har dødd ut på grunn av folkemordet på armenerne. «Glottolog.7 - Armenian». Det finnes to skrivestandarder for språket, en for vestarmensk og en for østarmensk, men de aller fleste moderne dialektene er gjensidig forståelige mellom vest- og østarmensk. Moderne forandringer rediger rediger kilde Veiskilt skrevet på armensk.



armensk datingside

Kom ind og vr med. Opret en gratis profil med det samme. M er en helt gratis datingside. Du kan plassere her din profil, søke, sende og motta meldinger helt gratis, der betales ikke for tjenester.

Emo datingside for 16-åringer, Hi5 datingside, Harry potter datingside,

Da georgisk var blandt de første sprog Bibelen blev oversat til, ligesom armensk, koptisk, latin og syrisk. Holst, Jan Henrik (1. Iranian influences Encyclopaedia Iranica». Gammelarmensk (armensk: grabar) er kjent fra tekster skrevet mellom det femte og det. Institut fur Sprachwissenschaft der Universität Innsbruck. Det ble vanligere med aviser skrevet på armensk, en utvikling av opplring i armensk på skoler begynte også. Noen lingvister konkluderer at armensk, gresk, albansk og indoiransk er nrmest relatert med hverandre sammenlignet med andre indoeuropeiske språk, og danner en egen hypotetisk språkgruppe.


Sitemap