Dating-nettsteder som ligner merket


dating-nettsteder som ligner merket

Papiravisa leverer vi mandag, onsdag og fredag. På kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett). Når vi sender utenfor Norge, gjelder srlige vilkår. Det er bare papiravisa som kan stoppes inntil videre. Retter, brukernavn og passord er personlige og skal ikke deles med andre enn de som bor i husstanden. Erklringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven 19 og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven 18,.ledd). Dalane Tidende bruker opplysningene dine for å gjennomføre og administrere avtaleforholdet. Du kan når som helst si opp ditt abonnement på Dalane Tidende.

Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Du kan når som helst kreve at vi sletter opplysningene, dersom disse ikke lenger er nødvendige for å gjennomføre avtaleforholdet mellom deg og Dalane Tidende.

dating-nettsteder som ligner merket

Søk, hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren. Terminabonnement varer i 4 måneder og framholdes til det blir sagt opp. Nr.: ppt karbondatering, bentsebrugata 31c, 0469 oslo. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten. Dersom total systemsvikt hos Dalane Tidende medfører at avisa verken kan leveres som papiravis eller i digitalt format, har du krav på at abonnementsperioden blir forlenga med tilsvarende antall dager som vi ikke klarer å levere avisa. Du plikter å holde Dalane Tidende oppdatert om endringer av adresse eller lignende relevant for abonnementsforholdet. Lørdag og søndag har vi stengt. Personopplysninger, dalane Tidende lagrer og bruker opplysninger om navn, e-post, adresse og telefonnummer, samt opplysninger om eventuell annen regningsbetaler. Man-Fre: 10-16, lør: 10-15, uke 29 og 30 holder vi kun lørdagsåpent fra 10-15. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser.


Sitemap